TurulPack Kft. | 2800 Tatabánya, Dr. Vitális u. 27. 2/4 | Telefon | www.turulpack.hu | turulpack@turulpack.hu | adósz.: 14845017-2-11 | nyomtatta: vendég


Tengeri csomagolás, ipari csomagolás, ládagyártás, konténerezés, fóliázás, logisztika.A Turul-Pack Kft. fő tevékenysége a tengeri csomagolás, ipari csomagolás, és száraz csomagolási módok professzionális kivitelezése, illetve a megrendelő igényeihez igazodó különböző méretű faládák legyártása, illetve a ládákba kerülő gépek, berendezések szakszerű ipari csomagolása.
Az egyedileg legyártott csúszótalpakra és raklapokra a megrendelő helyszínén elhelyezzük az árut, és a szállítás jellegének megfelelve szakszerűen becsomagoljuk!

Csomagolási módok

Tengeri Közúti Légi Konténeres Vasúti

„Mindent gyorsan”, minden csomagolási módban

A 300 tonnás hídszerkezettől a komplett gyáregységeken át a féltve őrzött bútorokig. Eddigi összes munkánkat a megegyezés szerinti időpontra, vagy előtte készítettük el.

Rugalmasság a csomagolóanyag gyártásban

Faládák készítése egyedileg vagy nagy sorozatban, akár 48 órán belül, utólagos változtatásokkal is.

15.000 m2  faláda gyártó kapacitás / hó

Havonta 15.000 m2  ládagyártó kapacitásunk lehetővé teszi mind a nagy mennyiségű ipari csomagolást, mind az „expressz” gyorsasággal, akár 48 órán belüli teljesítést is.

Helyszíni felmérés, telephelyi legyártás és helyszíni csomagolás

A csomagolandó terméket a helyszínen felmérjük, a ládákat telephelyünkön legyártjuk, a terméket a helyszínen becsomagoljuk, és partnercégünk segítségével akár le is szállítjuk.

TENGERI CSOMAGOLÁS

Menü Galéria Letöltés Főoldal Teljes körű szolgáltatás Céginformáció Elérhetőségek Ideart Az oldal 94.29 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég